Voorlichting voor pleegouders in Heerhugowaard

Dinsdag 12 december in Heerhugowaard

Ook in de koude wintermaanden zijn we druk in de weer om als JongWijs weer goede dingen te doen. Dit keer in Heerhugowaard waar JongWijzers Bjorn en Thomas een voorlichting gaven voor pleegouders in een gebouw van Parlan. Er was zelfs nog een pleegkind aanwezig die er met haar mee was pleegmoeder gekomen. Wat erg mooi was om te zien dat we zo voor iedereen iets kunnen betekenen!

De voorlichting bevatte dergelijke aspecten uit de workshops, wat inhield dat dat de JongWijzers eerst hun verhaal doen in kleinere groepjes en zo een opwarmertje waren voor de reeks vragen en discussies die daarop volgde.

Alles bij elkaar duurde het ongeveer twee uur en dan hebben we het ook echt af moeten kappen omdat de tijd vloog. Het was dan ook s’avonds en duurde van acht tot tien en we kwamen van de andere kant van het land, maar dat hebben we graag over voor zulke leuke avonden vol van kennis uitwisseling. Aan alles komt helaas een eind, maar er was veel enthousiasme voor een vervolg… Dus graag tot een volgende keer en bedankt Heerhugowaard.

Ervaringsdeskundige pleegzorg Bjorn