Terugblik JongWijs-weekend

11 & 12 juli te Scheveningen
Naast de tweemaandelijkse vergaderingen en alle andere activiteiten van JongWijs is het belangrijk te erkennen dat we een netwerk zijn en er ook onderling uitwisseling is tussen de leden van JongWijs. Vandaar dat we in juli op weekend gingen naar Scheveningen in het FAST-hostel.

Lekkere lunch met bijdrage van iedereen

Lekkere lunch met bijdrage van iedereen

Dit gaf ons tijd om naast de gebruikelijke agendapunten verder te kijken naar waar we heen willen met JongWijs. Projecten zoals de 18+ problematiek bij pleegkinderen die we willen tackelen, onze bijdrage tijdens de Week van de Pleegzorg en Maand van het Inhuisplaatsen en de JongWijs website die inmiddels is gelanceerd. The ‘change of scenery’ (aan het strand, zeewind & -lucht) was een welkome afwisseling en goede stimulans voor ons creatieve brein.

Tijdens weekend 11 juli 2015 (2)

Strandwandelingen, nachtelijke gesprekken en gezellig eten vormde het decor voor toenadering en onderlinge exploratie van deze projecten en onze (persoonlijke) visies daarop. Ook hebben we eindelijk de meesten van ons kunnen fotograferen voor het smoelenboek (vandaar de mooie winderige kapsels). Dit weekend heeft ons zowel meer motivatie als verdere handvatten gegeven om de komende periode mee aan de slag te gaan.

Tekst: Stefan