Laat je horen! Wat vind jij van pleegzorg?

Wij willen graag van pleegkinderen en pleegjongeren weten wat er goed gaat in pleegzorg en wat er beter kan. Daar gaat deze vragenlijst over. Vul jij hem ook in?

Wat vind jij van pleegzorg_Jij hebt vast ideeën over pleegzorg. Waar ben je blij mee of wat vind je juist niet leuk? Hebben hulpverleners genoeg tijd voor je en luisteren ze naar wat jij vindt? Krijg jij de hulp en ondersteuning die je nodig hebt of is er iets dat beter kan? Laat het ons weten!

Als zoveel mogelijk pleegkinderen en pleegjongeren laten horen wat zij vinden, kunnen we samen de pleegzorg beter maken. We presenteren de onderwerpen en ideeën die door jullie zijn genoemd in deze vragenlijst op het Symposium Pleegzorg en Gezinshuis op 17 november. En we gaan er gelijk mee aan de slag!

Het invullen van deze vragen duurt maar een paar minuten. Je hebt tot 10 november om de vragen in te vullen. Je hoeft je naam niet in te vullen en we delen jouw antwoorden niet met iemand anders. Laat jij ook van je horen? Dankjewel alvast!

→ Vul de vragen in